Lessen

INDIVIDUELE DANSLESSEN

Iedereen die zich individueel wil bekwamen in een bepaalde dansstijl, is welkom in Dansschool Andres Ramon. Wij hebben voor elke leeftijdscategorie danslessen in een waaier aan stijlen.

DANSEN MET PARTNER

Dansen als koppel is heerlijk: hoe fantastisch is het om samen te smelten in een choreografie, bewegingen af te stemmen op elkaar en de muziek, en het dansplezier tot in de kleinste vezels te voelen?

COMPETITIE / AUDITIES

Wat is er fijner dan je dancing skills te meten met die van andere jongeren? Dansschool Andres Ramon stoomt je met zijn danslessen graag helemaal klaar voor competie in disco (urban pop), modern jazz, clipdance en hiphop. Ready to dance your ass off? Kom langs en drijf je danstalenten tot het uiterste! Zowel solo, duo, clip als formatie zijn mogelijk!

GRATIS KENNISMAKING

Dansschool Ramon organiseert drie maal per jaar een gratis kennismaking met onze gevarieerde paardansen. Gaande van Swing & Rock tot Salsa & Swing, Lindy Hop, …

OPENINGSDANS

Je trouwfeest moet onvergetelijk worden. En dan kan een mooie openingsdans uiteraard niet ontbreken. Wil je professionele dansbegeleiding om samen met je partner je bewegingen wat bij te schaven? Of zoek je een ervaren danser om een fraaie choreografie mee uit te werken? Bij Dansschool Andres Ramon kan je terecht voor privélessen om je openingsdans helemaal op punt te stellen.

Proeven van paardansen?

Schrijf u hier in voor onze gratis proefles paardansen.Proeven van paardansen?

Schrijf u hier in voor onze gratis proefles paardansen.
Proeven van paardansen?

Schrijf u hier in voor onze gratis proefles paardansen.Proeven van paardansen?

Schrijf u hier in voor onze gratis proefles paardansen.